Trots op winnaars Apeldoorn Business Award 2019

Trots op winnaars Apeldoorn Business Award 2019

Als bestuur van Apeldoorn Business Collectief (ABC), zijn we ieder jaar weer getuige van de feestelijke uitreiking van de Apeldoorn Business Awards. Uit achttien Apeldoornse bedrijven genomineerd in zes categorieën, wordt per categorie één winnaar gekozen. En dan natuurlijk de publieksprijs waar het Apeldoornse publiek massaal haar stem uitbrengt via de online stemming. Dit alles is bij elkaar een geweldige lokale dynamiek die van betekenis is op het lokale ondernemersklimaat.

Felicitaties

We feliciteren alle winnaars en de winnaar van de publieksprijs van harte met deze felbegeerde award. Een geweldige opsteker om vol enthousiasme door te gaan op de ingeslagen weg. Uiteraard is er ook een dikke pluim voor de genomineerden. Genomineerd zijn is al een verdienste op zich.

Het feit dat het lokale ondernemerschap letterlijk een podium krijgt, gezet, is wat ons betreft geheel en al terecht. Dit vraagt van velen wel wat. We willen daarom onze waardering uitspreken aan de organisatie, de voordrachtcommissie, de juryleden, de sponsoren etc. voor wat resulteert in een avond verenigd Apeldoorn. Al jaren achtereen weten ze indruk te maken met het over het voetlicht brengen van de vele mooie bedrijven/organisaties die Apeldoorn rijk is. En dat dit nog maar het ‘tipje van de sluier” is, merken we vast volgend jaar.

Apeldoorn LONKT

ABC is een verbindende schakel tussen het Apeldoornse bedrijfsleven, de politiek en andere belangenorganisaties. We willen het lokaal zakendoen een boost geven met als motto “Waarom elders, als Apeldoorn het ook heeft?!”. Dit is ook de reden waarom we de Apeldoorn Business Awards een warm hart toedragen.

Zelf steken we natuurlijk ook de handen uit onze mouwen Via onze netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken brengen we de partijen bij elkaar zodat lokaal zakendoen makkelijker wordt. Daarnaast zijn we gesprekspartner en  (mede-)initiatiefnemer daar waar het draait om ondernemend Apeldoorn te verbinden. Begin 2020 lanceren we in dit kader ook de Apeldoorn LONKT-matchingtool. Lokaal inkopen wordt dan wel heel gemakkelijk.

Omdat wij mooie bedrijven en instanties graag aan ons verbinden, bieden we langs deze weg de winnaars een jaar gratis A-deelnemerschap aan. Daarvoor zullen wij contact met ze opnemen. Meer weten/vragen over ABC, neem dan contact op via info@apeldoornsbusinesscollectief.nl.

ABC