De komende bijeenkomsten

Vakantieborrel
2 juli
Zin in een VakantieBorrel op een heel bijzondere Veluwse wildlocatie
Met de maanden juli en augustus breekt voor velen van ons de vakantieperiode aan. Dat is fijn omdat je daarmee de tijd krijgt weer even te resetten. Zowel zakelijk als persoonlijk. Als bestuur van ABC vinden we het leuk, gezellig en ook nuttig om elkaar nog een keer voor de vakantie te ontmoeten. Daarvoor hebben wij een ABC-VakantieBorrel georganiseerd op 2 juli vanaf 17.00 uur bij het Aardhuis.

We kunnen nu al terugkijken op een mooi 1e halfjaar waarin we verschillende activiteiten hebben gehad. En daar hoort nu ook deze netwerkborrel bij. Graag ontmoeten wij jou ook. Wil je een introduce meenemen, dan is die ook van harte welkom!

Het Aardhuis
We vinden het erg leuk dat we de ABC-VakantieBorrel op deze prachtige Veluwse wildlocatie kunnen doen. Want het vernieuwde Aardhuis, het officiële bezoekerscentrum en entree van Kroondomein Het Loo, is uitgebreid met een splinternieuw restaurant. Bezoekers kunnen vanaf nu aanschuiven voor onder meer een wildstoofpotje, bitterballen van wild, hertencarpaccio, gehaktballetjes van wild zwijn en pasta met paddenstoelen.

Ben jij er ook bij?
Meld je dan snel aan voor deze ABC-VakantieBorrel om je collega-ondernemers nog een keer te ontmoeten voordat de heerlijke, hopelijk zonnige, vakantieperiode aanbreekt.

Datum: dinsdag 2 juli
Tijd: 17.00 – 19.00 uur
Locatie: Het Aardhuis, Aardhuis 1, 7346 AA Hoog Soeren
Duurzaamheid: kom zoveel mogelijk op de fiets, of rijd samen met je collega ondernemer.

Bijeenkomst - Zelf verzekerd ondernemen
18 september
Zelf verzekerd ondernemen
Bedrijfsbezoek - AutoPalace
November
Informatie volgt
Bijeenkomst
December
Informatie volgt

Bestel je ticket voor het eerstvolgende evenement

Op de hoogte blijven van de komende evenementen?