De komende bijeenkomsten

BINGO avond!
Zaterdag 27 juni
Online-BINGO van de Apeldoornse Bingo Club voor ondernemers: ouderwets gezellig!

Beste Apeldoornse ondernemer,

Graag nodigen wij jou uit om dit bijzondere eerste half jaar van 2020 af te sluiten met ouderwetse gezelligheid. Naast dat corona impact had op onze zakelijke business en ontmoetingen, zorgt het er ook voor dat bijvoorbeeld het Drakenboot niet doorgaat. Maar wees gerust, wij zorgen voor een fantastisch gezellige online uitje op de zaterdagavond.

Reserveer een plaats via Ticketkantoor
Op zaterdag 27 juni organiseren wij een ABC Zomerbingo. De online bingozaal gaat open om 19.45 uur en om 20.00 uur laten wij de Bingomolen voor het eerst draaien.
Rond 21.30 brengen wij de Bingomolen weer tot stilstand (althans, als er niet teveel valse bingo’s zijn waardoor er veel valse liedjes gezongen moeten worden.)

Voor iedereen:
Wij bieden per deelnemer één Bingopakketje(3 bingokaarten voor 3 ronden)Bigtickets aan. Wil je er samen met de mensen om jou heen een gezellige avond van maken? Dan kun je zelf extra bingopakketjes aanvragen. Extra bingopakketje voor partners of nogNiet-ABC-deelnemers € 5,-.
Verdere informatie over het ontvangen ervan volgt in de loop van deze week.

Hulp gezocht
De invulling van de avond verzorgen wij. Maar wij kunnen jouw hulp goed gebruiken om er samen een leuke avond van te maken. Namelijk:

Help ons met het prijzenpakket: stel een prijs(je) ter beschikking**
Een bingo kan niet zonder waanzinnig gave prijzen. Aan jou de vraag of je hierin wat wil en kunt betekenen.Uiteraard wordt je (bedrijfs-)naam genoemd, en in het kader van ‘Ontmoet elkaar’ vinden wij het een mooi idee dat de prijswinnaar de prijs bij jou komt ophalen. Daarmee komt ook een mooie ontmoeting tot stand en wie weet wel meer. Mocht je wel een prijs ter beschikking willen stellen, maar is een bezoek niet handig? Geen probleem, geef dit bij ons aan.
Mocht je iemand weten, die geen lid is, maar wel een leuke bijdrage wil leveren, dat is ook altijd welkom.

Help ons met de hapjes en drankjes
Wij zorgen voor de Bingokaarten etc. Maar een gezellige avond kan niet zonder wat lekkers. En daardoor kunnen we direct bijdragen met #supportyourlocals.Heb jij een leuk drank- of borrelpakket in de aanbieding? Dan horen wij dat graag voor 19 juni. Samen kijken we dan hoe de deelnemers dit bij jou kunnen bestellen en ophalen. Heb je zelf praktische ideeën hierover, dan vernemen wij dat ook graag!**

**Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met Suus Reep. Spreek bij geen gehoor de voicemail in, bel ’s avonds of mail naar info@suusreep.nl o.v.v. ABC Bingo.

We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Bedrijfsbezoek (suggesties zijn welkom)
Mei/Juni
Suggesties zijn welkom
ABC Thema-bijeenkomst / kennissessie
15 september
Info volgt.
Bedrijfsbezoek (suggesties zijn welkom)
Oktober
Suggesties zijn welkom
ABC Thema-bijeenkomst / kennissessie
16 november
Info volgt.

Bestel je ticket voor het eerstvolgende evenement

Op de hoogte blijven van de komende evenementen?