Netwerkwandeling

Netwerkwandeling

ABC Netwerk Wandeling

Op donderdagavond 29 december liepen 45 ondernemers mee met de eerste ABC Netwerk-wandeling. De titel ‘Wil je met me lopen?’  was een knipoog naar het beoogde doel van de avond: Hoe maken we samen ons collectief sterker en aantrekkelijk?

De drie locaties die werden aangedaan representeerden de drie letters van het ABC.

43-DSC08487
13-DSC08290
28-DSC08382

A > Apeldoorn > locatie: WAAR

De fairtrade cadeau- en koffiezaak van Jennifer richt zich steeds meer op de zakelijke markt en stelde ons met haar naam meteen de juiste, eerste vraag ‘WAAR’? Maar inspireerde ons ook tot meerdere vragen, zoals:

  • WAAR sta je?
  • WAAR deel je kennis?
  • WAAR draag je aan bij?
  • WAARom Apeldoorn?

Tijdens een goede bak koffie en een huisgemaakt hapje van Jennifer konden de aanwezigen met elkaar discussiëren over deze vragen. Niet zozeer om tot de juiste antwoorden te komen, maar wél om bewustwording te creëren.

Na een half uur werden de aanwezigen op pad gestuurd met de vraag: Zit je nog op het juiste spoor? Deze vraag bracht hen naar STATIE.

B > Business > locatie: STATIE

Deze eet- en werkkamer bij het station is open van ’s morgens tot ’s avonds en biedt reizigers en ondernemers naast een maaltijd ook een flexibele werkplek of vergaderruimte. Statie is zowel ontmoetingsplek als vertrekpunt, de ideale plek om ‘business’ onder de loep te nemen.

Bob serveerde ons samen met zijn medewerkers een warm pasteitje op deze winteravond. Onder het genot van een drankje bogen de aanwezigen zich over een aantal keuzes.

Bijvoorbeeld:

  • GA je mee? of DOE je mee?
  • KIJK je? of past LATEN ZIEN beter bij je?

Wederom waren er geen goede of foute antwoorden, maar gaf de uitkomst wel iets aan over de gezondheid van ons collectief. Wanneer we allemaal willen LATEN ZIEN is er niemand die KIJKT. En wanneer niemand iets komt BRENGEN, valt er niets te HALEN.

Met een zoethoudertje voor onderweg vervolgden de ondernemers hun wandeling naar de laatste locatie van die avond, HEERLIJK LOKAAL.

C > Collectief  > locatie: HEERLIJK LOKAAL

Heerlijk Lokaal is een  restaurant dat kookt uit de eigen tuin en lokaal en duurzaam hoog in het vaandel heeft staan. Het restaurant is gevestigd in Tot2021, de oude ambachtsschool waar diverse ondernemers hun werkplek hebben. Dit samenwerkingsverband was dé plek om ons collectief te versterken!

Ook hier werden we gastvrij ontvangen en getrakteerd op planken vol heerlijke hapjes. Op deze locatie sloten wij de ‘flirt’ met onze oude en nieuwe leden af. Voor ons was de ‘klik’ daar. Vandaar dat alle aanwezigen werden uitgenodigd voor een vervolgdate: Op een van de drie locaties een koffiedate met een vertegenwoordiger van het ABC om eens te sparren hoe we samen onze relatie spannend, aantrekkelijk en vruchtbaar kunnen houden.

De avond kenmerkte zich door de ontspannen en gezellige sfeer. De beoogde gesprekken kwamen zeker op gang en met 15 koffiedates is voor ons de flirt geslaagd!

Meer weten over de netwerkwandeling?

Wil je tóch nog met ons daten, maar ben je het vergeten!?

Was je niet aanwezig, maar voel ook jij die ‘klik’ met het ABC!?

Mail naar mail@liekevanderpalen.nl en zij stuurt je de data voor de koffiedates toe.

In deze link vind je de foto’s van deze gezellige avond. Ze zijn gemaakt door Anneke Lubbers Fotografie.

ABC