Vense Projecten BV

Vense Projecten BV

Vense Projecten:
totaaloplossing in afbouwen

Afbouwen begint bij u

Wie bent u? Waar staat uw bedrijf voor? Wat heeft uw organisatie nodig? We willen het allemaal weten. Want Vense Projecten begint met u. Dus verdiepen we ons eerst in uw bedrijf en uw medewerkers, zodat we begrijpen wat u nodig heeft. Of dat een complete kantoorinrichting is of een scheidingswand, maakt hierbij geen verschil. Wij houden van ons werk. Dus wat we doen, willen we goed doen.

Vakwerk

Liefde voor het vak, dat bindt de mensen van Vense Projecten. Dat geldt voor de mensen in ons team, maar ook voor het netwerk van specialisten om ons heen. Stuk voor stuk ervaren vakmensen in de verschillende disciplines binnen de afbouw. Samen staan we garant voor kwaliteit. Dat merkt u niet alleen aan het resultaat, maar ook tijdens de weg er naartoe. Van heldere afspraken tot en met zorgvuldige uitvoering en afwerking.

Onze oplossingen

Inrichten van een kantoor- of praktijkruimte? Kom maar op! Verbouwen van een pand naar een compleet nieuwe functie? Daar houden we van! Als u wilt inclusief maatwerkmeubilair of bijvoorbeeld brandwerende en akoestische oplossingen.

Onze diensten & producten

Even kennismaken: Vense Projecten biedt een compleet pakket als het gaat om afbouwen. Van vloer- en wandafwerking tot en met het plafond – en alles daar tussenin. Voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

Vense Projecten BV

Wilmersdorf 47
7327 AD, Apeldoorn
Nederland
055 – 5380830
arjan@venseprojecten.nl
www.venseprojecten.nl