The Plus Company

The Plus Company
The Pluscompany

The Plus Company  wie zijn wij, WIJ zijn anders, eigenwijs, vernieuwend en eigentijds. Onze ideeën en filosofie is een dyna­mi­sche mix van moderne mobiliteit, ideeën, bereik­baarheid en kunst in de meest brede vorm.

Daarbij 365 dagen per jaar leverbaar en uniek

Daarbij de vrijheid in doen en laten en het op een eerlijke manier realiseren van dromen, wensen en creëren van mogelijk­heden. Lachen en geluk is prioriteit onder het genot van een lekkere espresso. De focus van The Plus Company ligt op het vinden, selecteren en compli­menteren van producten en merken uit binnen- en buitenland en deze als agent of distributeur op de markt  te brengen. De kracht van het bedrijf is dat de merken die zij bieden originele, kwalitatief hoogstaande, innovatieve en eerlijke producten bieden. De merken zijn origineel, anders, kwalitatief, innovatief, eigentijds, eerlijk en droom vervul­lend. Daarbij 365 dagen per jaar leverbaar en uniek.  Onze focus is de sport, outdoor/camping en fietsbranche.

De merken in onze portefeuille waar wij de verkoop en marketing voor organiseren zijn oa KTM sportieve fietsen , Achielle retro klassieke fietsen, Frog  kinderfietsen, PowUnity, Mac in Sac en Pro x elements regenkleding, Sportvoeding van 3action en nog andere diverse fiets en outdoor gerelateerde merken.

De juiste kwaliteit producten maken het verschil

“Ik wil met mijn producten sportieve dromen kunnen verwezenlijken. De juiste kwaliteit producten maken het verschil. Het stelt je in staat zorgeloos te genieten van je activiteiten waardoor je nog alerter bent op je omgeving. Wij zijn als groothandel altijd opzoek naar nieuwe maar ook vernieu­wende merken die complementair zijn aan ons merken portofolio. Wij begeven ons alleen op de zakelijke markt en kiezen er bewust niet voor de consument te benaderen.

Een “merk” is een belofte tussen een product en haar gebruiker, iedereen vraagt en wil  voldoening uit deze relatie!

Alexander Hulleman

The Plus Company

Alexander Hulleman

Sophialaan 23
7311 PB Apeldoorn
Nederland
0031 6 21292006
Info@thepluscompany.eu
thepluscompany.eu