Rodenburg Ondernemerschap

Rodenburg Ondernemerschap

Deskundig | Verbindend | Ondernemend

Marco Rodenburg

Ondernemerschap is mij letterlijk met de paplepel ingegoten, als zoon van een drogist. Ik ben geboren en opgegroeid achter de droptoonbank in de drogisterij en heb jaren meegewerkt in het familiebedrijf. Ik ken dus de vele facetten van ondernemerschap en bedrijfsopvolging. Uiteindelijk heeft mijn broer het familiebedrijf overgenomen en heb ik voor een ander pad gekozen. Ik heb aan de Erasmus Universiteit Rotterdam rechten gestudeerd ( met als specialisatie Ondernemingsrecht) en daar in diverse commerciële managementfuncties gewerkt bij KPN.

Familiebedrijf

Na 9 jaar carrière bij KPN ben ik in 2003 gestart met een eigen bedrijf. De afgelopen 19 jaar heb ik honderden ondernemers geholpen bij het starten en doorgroeien als ondernemer. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in bedrijfsopvolging in familiebedrijven.

Ik ben er van overtuigd dat ondernemerschap begint met een sterke innerlijke drive, u mag het ook passie noemen, vertaald in een heldere visie van de ondernemer. Een ondernemer die zijn ‘why’        ( zijn ‘waarom’ of ‘waartoe’) helder heeft en daar naar handelt, is meestal succesvoller met zijn bedrijf.

Een ondernemer die zijn ‘why’ ( zijn ‘waarom’ of ‘waartoe’) helder heeft en daar naar handelt, is meestal succesvoller met zijn bedrijf.

Rodenburg Ondernemerschap