Possible Impact

Possible Impact

Wat gebeurt er als je binnen jouw bedrijf meer noaberschap toevoegt?

Nieuw P&O tijdperk

We gaan naar een nieuwe tijd van werk en organisatie. De behoeften van klanten én de mensen binnen jouw organisatie veranderen. De krapte op de arbeidsmarkt blijft een uitdaging, het aantal lastig in te vullen vacatures blijft hoog en zal misschien zelfs stijgen. Het kan zijn dat je vooral bezig bent met dat het werk wat er ligt. Op personeelsvlak met hoe je ervoor zorgt dat de mensen op de been blijven en niet vertrekken? En dat daardoor weinig tijd over blijft voor vernieuwing en verbetering. Laat staan bezig met de juiste zoektocht naar nieuw personeel en hoe je deze mensen goed in kan werken. En bovenal, dat je door de drukte voornamelijk ziet wat er allemaal misgaat.

Kijken wat kan Draai het om!

Kijk naar wat je wel hebt en hoe je dit kan versterken. Wij zien bedrijven als mini­maat­schappijen, met haar eigen wetten en regels. Vanuit onze ervaring zien wij dat er nog veel kansen in deze maatschappij ongezien blijven. Dat er veel mensen zich niet betrokken voelen. Dat door het ontbreken van een echte goede missie en de bijbehorende kaders, mensen niet zo goed weten waar ze precies aan kunnen bijdragen. Kansen genoeg waardoor je meer uit jouw organisatie haalt aan rendement én werk­plezier. En waardoor je ook meteen veel aantrekkelijker wordt voor nieuwe mensen.

Wil jij bewust met jouw mensen kijken hoe je een volgende stap kan maken binnen jouw organisatie? Neem dan gerust contact op voor een vrij­blijven­de sparringsessie.

Possible Impact

Burg. Jhr. Quarles van Uffordlaan 325
7321 ZG Apeldoorn
Nederland
06-23537689
contact@possibleimpact.nl
www.possibleimpact.nl