Pluimers Media

Pluimers Media
Pluimers Media

Pluimers Mediaservice is een allround bedrijf dat een totaaloplossing biedt voor al uw media. Of het nu gaat om een website, brochure, jaarverslag, (digitale) nieuwsbrief, advertentie, huisstijl of auto­belettering wij produceren of regelen het voor u.

Wij hebben de website van H2R by Reuvers mogen bouwen, in deze website zijn verschil­lende technieken gebruikt, zoals een afspraken­systeem en een webshop. Alles in in hun eigen huisstijl. (www.h2rbyreuvers.nl)

Website ontwikkeling

Een website is niet alleen een visitekaartje voor uw bedrijf, maar ook een brug naar huidige en toekomstige klanten. Als de bezoeker op uw website komt moet deze snel kunnen zien wat u doet en wat uw sterke punten zijn, tevens moet de navigatie makkelijk zijn zodat de bezoeker snel bij de juiste informatie komt.

Vaak worden websites niet goed bijgehouden omdat het beheer lastig is, dit is bij onze websites niet het geval. U kunt de pagina’s op een simpele manier aanpassen en zo up to date houden.

We kunnen uw website ook voorzien van nieuws­brief­module, u kunt op een simpele manier uw berichten uit de website laden in uw nieuwsbrief wat het een stuk makkelijker maakt.

Voor een eerlijk en deskundig advies

Een groot voordeel voor u als klant is dat u één aanspreekpunt heeft en het verder voor u geregeld wordt. Uw huisstijl komt overal in de juiste vorm naar voren of het nu gaat om uw website, briefpapier of autoreclame. Door samenwerking met de diverse drukkers kunnen wij uw drukwerk verzorgen met de nieuwste technieken. Met onze jarenlange technische kennis willen wij u graag adviseren. Wij werken voor bedrijven, stich­tingen en verenigingen door heel het land. Alle websites worden gebouwd in een CMS systeem, zodat u zelf uw website kunt onderhouden, dit kunnen wij natuurlijk ook voor u doen.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
André Pluimers

Pluimers Media

André Pluimers
 
Schapendoesweg 61
7312 ED Apeldoorn
Nederland
055 534 12 24
info@pluimersmedia.nl
www.pluimersmedia.nl