Lumi Interieurontwerp & Biophilic Design

Lumi Interieurontwerp & Biophilic Design

Een interieurontwerp dat bijdraagt aan positieve bedrijfsresultaten en gezonde bedrijfsvoering, meer welzijn en minder stress.

Afwijkend van traditionele ontwerpen zorg ik middels mijn interieurontwerpen niet alleen voor het mooie en functionele plaatje, maar draag ik tevens bij aan een betere klantbeleving, hogere productiviteit en creativiteit onder medewerkers en betere cognitieve functies. Daarnaast dragen mijn interieurs bij aan hogere medewerkerstevredenheid en tevens minder verzuim en verloop. Dit zijn veel ervaren problemen tegenwoordig bij bedrijven, maar dat het interieurontwerp kan bijdragen aan de oplossing wordt vaak over het hoofd gezien.

Door me te specialiseren in Biophilic Design brengen mijn ontwerpen welzijn naar de werkomgeving, voor zowel gasten, klanten, bezoekers, scholieren, patiƫnten, als het personeel. De gezondheidsvoordelen van de natuur naar binnen halen, dat is wat Biophilic Design doet. Want als wij in de natuur zijn, zijn we meer ontspannen en minder gestrest. Maar tegenwoordig zitten we 90% van de tijd binnen. Biophilic Design zorgt voor meer rust en balans in het interieur met een focus op welzijn. En dit alles is ook nog eens volledig wetenschappelijk onderbouwd.

Biophilic Design gaat niet om je huis of je bedrijf vol planten te zetten. Het is veel breder; het gebruikt al je zintuigen, de vier elementen, licht, kleur, de seizoenen, zichtlijnen, natuurlijke materialen en texturen, en aandacht voor akoestiek. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met Biophilic Design, zodoende doneer ik ook jaarlijks 1,5% van mijn opbrengst aan een goed doel gericht op natuurbehoud.

Als gediplomeerd interieurontwerper werk ik voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Lumi Interieurontwerp & Biophilic Design

Adelaarslaan 53
7331 GA Apeldoorn

Nederland
06-38163330
marlieke@lumi-interieur.nl
www.lumi-interieur.nl