Happinique – Eventplanning

Happinique – Eventplanning

De organisatie van uw evenement neem ik graag voor u uit handen. Mijn jarenlange ervaring zet ik graag in om voor u aan de slag te gaan. Uw evenement wordt een unieke ervaring!

Wilt u een onvergetelijk zakelijk evenement organiseren? Zo’n evenement waar iedereen het over een tijdje nog over heeft? Een evenement waarbij u zelf ook kunt genieten en ook echt tijd heeft voor uw gasten?

U weet alleen niet waar u moet beginnen en waar u aan moet denken? Dan is Happinique-Eventplanning het antwoord op al uw vragen.

Happinique staat voor happy, happening en unique.

Wij organiseren op maat gemaakte zakelijke evenementen en congressen & beurzen en onderwijs events van 20-5000 personen.

Happinique-Eventplanning is een internationaal evenementenbureau uit Apeldoorn. Wij helpen u met de complete organisatie van een zakelijk evenement of congres. Dit kan betekenen dat wij de hele organisatie uit handen nemen of dat wij u ondersteunen. Totaal passend bij uw wens. Het eindresultaat is hetzelfde: een uniek evenement of congres waarover nog lang gesproken wordt.

Happinique – Eventplanning

Zonnewende 254
7325 EX Apeldoorn
Nederland
06 – 53536234
info@happinique.nl
www.happinique.nl