Gosens Koeltechniek

Gosens Koeltechniek

Gosens Koeltechniek staat voor service, kwaliteit en kennis. Wij denken met u mee, gaan voor u op zoek en vinden de juiste oplossingen voor al uw wensen en vragen. Wij zijn dé specialist op het gebied van koeltechniek en airconditioning voor de zakelijke en industriële markt.

Koel- en vriestechniek

Bij alles wat food-gerelateerd is en wat te maken heeft met houdbaarheid komt koeltechniek kijken. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor koeltoonbanken en opzetpresentatiekoelingen, maar ook voor koel- en vriesbanken en op maat gemaakte of demontabele koel- en vriescellen. Wij hebben onder andere slagerijen en bakkerijen, warenhuizen, cafetaria’s, restaurants en viswinkels als klant mogen verwelkomen. Maar ook drukkerijen en productiebedrijven met proceskoelingen behoren tot onze klantenkring.

Airconditioning

Een prettige tempratuur en luchtvochtigheid in uw werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit en meer comfort voor uzelf en voor uw medewerkers. Wilt u uw kantoor- of winkelpand voorzien van airconditioning? Dat kan. Gosens Koeltechniek installeert voor u geluidsarme en energiezuinige airconditioningsystemen in iedere ruimte. En nog een voordeel: naast koelen kan de airconditioning ook verwarmen. Dat betekent dat u ook in de wintermaanden voordeel heeft van uw aircosysteem.

Gosens Koeltechniek