Effective Transport

Effective Transport

Waarom Effective Transport?

 

Effective transport is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport. Door de gunstige ligging in het hart van Nederland is het voor ons bijna altijd mogelijk om op tijd op het afleveradres te zijn, daarbij is vakbekwaamheid, service en klantgericht zijn een pré. Dit doen wij dan ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Wij zien het dan ook als onze taak om voor een snel en verantwoordelijk transport van uw goederen zorg te dragen. Dit doen wij dan ook tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Steeds meer opdrachtgevers vertrouwen ons een groeiend aantal zendingen toe. Navraag bij onze klanten leert dat dit komt door de manier waarop we met die grote verantwoordelijkheid omgaan: zorgvuldig, accuraat, efficiënt én met de afgesproken snelheid. Dit doen we met plezier.

Daarnaast levert zakendoen met Effective Transport u een partner op die altijd met u en uw business meedenkt. Dát zien onze opdrachtgevers terug in de service en tarieven, maar bijvoorbeeld ook in onze slimme maatwerkoplossingen. Onze kennis groeit met het jaar.

Effective Transport

Laan van Spitsbergen 130, 7336 AX Apeldoorn
Nederland
055 – 5426462
hdr@effectivetransport.nl
www.effectivetransport.nl