de M van Madern

de M van Madern

de M van Madern

Management

Geen vraagstuk een probleem voor Peter Madern om als interim manager aan te pakken voor uw organisatie. Hij ziet het als uitdaging! Projecten of processen, hij weet er raad mee. Een strategie van begin tot eind bedenken, beschrijven en uitvoeren is zijn dagelijkse bezigheid. Samenwerking tussen teams bewerkstelligen zijn specialiteit.

Marketing

Strategie bepalen offline of online voor jouw bedrijf regelt Peter Madern voor je. Door een stap-voor-stap benadering komen alle aspecten van de marketing aan bod. Of het nou een social media marketing- of e-commerce traject betreft, of een ouderwetse aanpak van print, Madern helpt door verschillende “proven” marketing modellen (bv. see, do, think, care/4p’s of 7 p’s/M3/PESO) jouw organisatie verder komen.

Mediation

Soms zijn conflicten onvermijdelijk. Dat zij zich voordoen tussen mensen is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Alleen de mate waarin je dit conflict aanpakt, beheerst en oplost is een kunst. Bedrijfsmediation kan dan toegepast worden. Peter luistert, vat samen en vraagt door en zorgt ervoor dat mensen in bedrijven weer met elkaar leren en durven praten, individueel of in teamverband.

Motivation

Ongeveer alle manieren van spreken, motiveren en uitleggen komen in Motivation samen. Altijd uitdagend, nooit pushend, maar wel jou op een andere been brengend: dat zijn de motivational speeches van Peter Madern. Van one-way (s)preekbeurten & seminars, via two-way workshops naar one-two-ways trainingen. Madern voelt zich daarbij als een aap in het water en als een vis in de boom, ofwel overal thuis.

de M van Madern

Kervelstraat 16
7322PT Apeldoorn
Nederland
06 – 10205235
info@deMvanMadern.nl
www.deMvanMadern.nl