Administratiekantoor Oosterkamp Finance

Administratiekantoor Oosterkamp Finance
Administratiekantoor Oosterkamp Finance

Oosterkamp Finance in Apeldoorn zorgt voor uw Boekhouding

Administratiekantoor Oosterkamp Finance verzorgt de volledige boekhouding en is gespecialiseerd in zzp’ers, starters, en kleine zelfstandigen in de regio Apeldoorn. Met online boekhouden heb je altijd en overal inzicht in de cijfers van je bedrijf.

Wat betekent Administratiekantoor Oosterkamp Finance uit Apeldoorn voor jouw Boekhouding

We verzorgen je boekhouding, belastingaangifte, en stellen de jaarrekening op.
Heb je het druk met je bedrijf en je hebt geen tijd voor je boekhouding? Of vindt je de boekhouding gewoon vervelend of ingewikkeld? Oosterkamp Finance helpt je graag met het verzorgen van jouw boekhouding. En heb je een keer een vraag dan ontvang je hier niet gelijk een factuur voor!
Je kiest voor een invulling afhankelijk van je eigen wensen. We werken met duidelijke pakketten en vaste tarieven. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent.

Mogelijkheden:
Alles zelf: Je doet zelf de volledige boekhouding. Je doet zelf de belastingaangiftes etc.
Deels zelf: Je boekt zelf de inkoop- en verkoopfacturen, laat per kwartaal de boekingen controleren en laat de aangifte omzetbelasting aan Oosterkamp Finance over
Je besteedt alles uit: Je maakt alleen nog de verkoopfacturen zelf en stuurt deze naar de klant. Het verzorgen van de boekhouding laat je aan Oosterkamp Finance over.

Zie ook: https://youtu.be/bEh6eINzXWA

Administratiekantoor Oosterkamp Finance

Oude Apeldoornseweg 41
7333NR Apeldoorn
Nederland
055-2032041
rene@oosterkampfinance.nl
www.oosterkampfinance.nl