Member get member actie

DOE MEE!

Member-Get-Member Actie en verdien een voucher t.w.v. €250,-

 

En verdien een voucher t.w.v. €250,-

ABC wil lokaal ondernemen een boost geven en zet daarvoor verschillende activiteiten in. Daarnaast is ze gesprekspartner van ondernemers en politiek. Ons netwerk kent inmiddels vele deelnemers en wellicht ben jij ook deelnemer. Fijn is als we ons netwerk kunnen uitbreiden door anderen ook op het spoor te zetten. Ken jij iemand voor wie ABC ook interessant is? Dan staat hier informatie die je kunt doorsturen. Een oriënterend gesprek met een van onze bestuursleden is ook mogelijk. Stuur dan een mail naar: info@apeldoornsbusinesscollectief.nl

Jouw inzet wordt beloond

Het spreekwoord zegt ‘voor niets gaat de zon op’ en daar zijn we het mee eens. Daarom zijn we een geweldige actie gestart om jouw wervingsinzet te belonen. Met de Member-get-Member actie, ontvang jij € 250,- als je vijf ondernemers beweegt ook deelnemer te worden van ABC. Dit bedrag kun je besteden bij bijna al jouw collega-ondernemers binnen het ABC*. Vele ondernemers zijn al benaderd en de meesten daarvan doen mee!

*Bekijk de actievoorwaarden

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer een nieuwe deelnemer zich via jou aanmeldt bij ons netwerk, laat hem/haar dit dan duidelijk aangeven bij de aanmelding. Wij registreren dat en bij het aantal van vijf, ontvang jij van ons een voucher. Deze kun je via het ABC verzilveren bij de ondernemer waar jij een product/dienst wilt afnemen. Bijvoorbeeld voor een fotoshoot bij Henry Faber, een workshop bij BonbonSpecials of bij een andere deelnemer van ABC. Je kunt het bedrag bij meerdere deelnemers van ABC besteden. 

Win win

Jouw inzet wordt dus beloond met € 250,– die tegelijkertijd besteed wordt bij de lokale ondernemers in ons ABC-netwerk. Zo maken we van ons netwerk een levendig netwerk. Neem gauw een kijkje op de site wie allemaal al meedoen. Staat de gewenste ondernemer uit ons netwerk er niet tussen, laat het ons weten!

Meer info?

Heb jij nog geen contact gehad met één van ons over deze actie en wil je wel heel graag meedoen? Laat het dan weten.
Stuur een mail naar info@apeldoornsbusinesscollectief.nl.