Whitepoint Designs

Whitepoint Designs

Een perfecte mix van passie, plezier en professionaliteit

Design voegt passie, plezier en professionalisme toe aan uw bedrijf. Een opvallend logo en goed vormgegeven huisstijl en website visualiseren niet alleen wat u doet, maar tonen de essentie van wie u bent en waar u voor staat. Whitepoint design ontwikkelt logos, huisstijlen, drukwerk, boekontwerpen, web graphics, evenement designs, tentoonstellingsontwerpen… en meer.

Als klein bedrijf acteren we snel en bent u verzekerd van effectieve besluitvorming en uitgebreide persoonlijke aandacht voor uw project. Met ons netwerk van Indiase web & app programmeurs en andere professionals, kunnen we grote, complexe opdrachten aan. Maar we ontwikkelen met even veel plezier een huisstijl voor uw start-up! Ons brede portfolio aan ontwerp dienstverlening, heeft al heel wat bedrijven geholpen een blijvende marktimpressie te maken.

Ons ontwerpproces: eenvoudig en to the point

We volgen een vierstappenplan, dat een efficiënt ontwerpproces en effectieve project­communicatie garandeert: consulteer, definieer, ontwerp en implementeer. Eerst inven­tariseren we de ideeën en wensen van onze klant. Daarna beoordelen we de vergaarde informatieve, doen research en definiëren de scope of work. Op basis daarvan, ontwikkelen we verschillende ontwerp-oplossingen, die we presenteren aan de klant. Zodra we het eens zijn over het definitieve ontwerp, verzorgen we de totstandkoming van drukwerk, website, beursstands en andere design-deliverables.

Onze aanpak brengt focus, efficiëntie en plezier in elke stap van de ontwikkeling. Het resultaat: effectieve en triggerende ontwerp­oplossingen die precies de juiste impact hebben op de door u gewenste doelgroep.

Whitepoint Designs

Klokkengietershoeve 122
7326SE Apeldoorn
Nederland
055 – 3603118
rupal@whitepoint.nl
www.whitepoint.nl