Wassmann Coaching & Trainingen

Wassmann Coaching & Trainingen

Een coachings- en trainingspraktijk voor volwassenen, jongeren en professionals die staan voor loopbaankeuzes, zich verder willen ontwikkelen, behoefte hebben aan begeleiding bij het behalen van een persoonlijk of professioneel doel, diepe levensvraag of probleem. De hulp die ik bied bestaat uit maatwerk waar jij als cliënt en uniek persoon centraal staat.

Coaching

Tijdens het (coachings)traject geef ik je inzicht en maak ik je bewust van jouw functioneren, je kwaliteiten en mogelijke valkuilen zodat je meer keuzemogelijkheden ziet en snel dichter bij je doel komt.

Als gediplomeerd en internationaal gecertificeerde coach (en trainer) ben ik in staat om snel tot de kern van het probleem te komen. De kracht van mijn praktijk ligt in het combineren van verschillende behandel- en coachingsmethodieken. Dit zorgt meestal voor een snelle en effectieve oplossing van angsten, onzekerheid en het behalen van andere persoonlijke- en professionele doelstellingen.

Cliënten ervaren mijn werkwijze als motiverend, stimulerend, inspirerend, professioneel, persoonlijk, praktisch, sympathiek en uitdagend.

Trainingen en workshops

Daarnaast verzorg en ontwikkel ik samen met vakgenoten trainingen en workshops op het gebied van communicatie, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Met deze trainingen help ik zowel particulieren, professionals en organisaties bij het behalen van hun doelen.

Beroepsorganisatie

Als internationaal gecertificeerde coach, trainer en registertherapeut sta ik ingeschreven bij mijn beroepsorganisatie VIV en overkoepelende organisatie RBCZ.

Wassmann Coaching & Trainingen

Loolaan 37
7314 AB Apeldoorn
Nederland
06 – 21561575
info@timowassmann.nl
www.timowassmann.nl