TIN CUP Partners

TIN CUP Partners

Gedrevenheid is het fundament onder jouw bestaan als ondernemer. Jij gaat voor het beste resultaat en een gezonde organisatie. Maar dan is daar dat onrustige gevoel. Je plaatje klopt niet helemaal en verdienen aan je passie is nog niet zo simpel als het lijkt. Je merkt dat jouw ideale klant niet goed begrijpt wat jij te bieden hebt. Ze herkennen zich niet in jouw manier van communiceren. Het schuurt.

ELK TEAM IS ZO GROOT ALS DE OPLOSSING VAN ONS VRAAGT

Irmgard Nieuwenhuis en Henk Rinzema vormen het fundament van TIN CUP Partners. Gedreven professionals met unieke talenten en een dijk aan ervaring. Zij geloven in inleven, halen feilloos de kern naar boven en weten de vinger op de zere plek te leggen. Zij luisteren, ontrafelen en stellen per opdracht een professioneel team samen. Bij elke opdracht is het team zo groot als de oplossing van ons vraagt. Foto, film, geluid, tekst, logo, digitale activatie, applicatie of presentatie? Onze gespecialiseerde vaste teamleden zijn stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen met een uitstekend gevoel voor stijl en uitstraling. TIN CUP Partners lezen en schrijven met elkaar en zorgen dat het werkt!

WE NEMEN ELKE OPDRACHT BIJZONDER SERIEUS

Wij nemen elke opdracht bijzonder serieus. Alle ontwerpen en concepten brengen wij kosteloos onder bij CC Proof. Daarmee borgen wij met een officieel document het auteursrecht. We geven onze klanten een registratie in handen waarmee zij ook ├ęcht een poot hebben om op te staan. CC Proof is het zusterbedrijf van het grootste merkenbureau van Nederland, De Merkplaats in Amsterdam. Daardoor kan CC Proof een beroep doen op een keur aan advocaten en juristen in geval van onduidelijkheid of conflict. En bestaat er de wens om een naam en/of beeldmerk Benelux, Europees of Internationaal te registreren? Dan zorgen wij dat ook dat traject in gang wordt gezet. Altijd tegen de juiste prijs, met de beste voorwaarden en de beste advocaten en juristen aan het roer. TIN CUP Partners houdt optimaal grip op je merk. Wij toetsen, volgen en houden de vinger aan de pols. We bewegen met dezelfde snelheid als de klant en de markt en sturen bij waar nodig. Daarmee versterken we jouw merkidentiteit.

TIN CUP Partners

Withuisweg 7
8131 SM Wijhe
Nederland
06 27338331
www.tincup.partners
info@tincup.partners