Ticketkantoor Apeldoorn

Ticketkantoor Apeldoorn

Gewoon een goede ticketservice 

Ticketservice

Ticketkantoor biedt een platform waarop iedere organisator eenvoudig zijn eigen online kaartverkoop kan starten. We faciliteren het hele proces van online betalen, het uitgeven van e-tickets tot aan de toegangscontrole.

Online betalen

Jouw eigen online kaartverkoop starten is bij ons heel eenvoudig. Die heb je namelijk al in een paar stappen klaar. Als je een gratis account hebt aangemaakt, ben je direct al in staat om een event op te zetten. In enkele klikken heb je al je eigen ticketshop.

1. Vul de gegevens over jouw evenement in
2. Geef op hoeveel je tickets kosten
3. Kies de style van je ticketshop

Er staat direct een complete ticketshop voor je klaar. De verkoop van tickets met online betaling kan van start.

e-Tickets

Alle e-tickets kunnen direct na de betaling worden gedownload. Daarnaast ontvangt de bezoeker automatisch ook de tickets per e-mail. Op de tickets staat een unieke barcode, elk ticket is daarmee dus ook uniek.

Voor iedereen

Of je nu een groot of klein evenement organiseert, regelmatig of éénmalig, dat maakt niet uit. Onze dienst is voor iedereen te gebruiken. Dus ook als particulier zit je goed!

Lage servicekosten

Uniek is dat we werken met één scherp tarief per uitgegeven ticket waar de kosten voor iDeal en Bancontact al in zitten. Geen extra kosten dus! Met iDeal en Bancontact kunnen bezoekers uit Nederland en België kaarten van je kopen.

Ticketkantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55A
7321 CT Apeldoorn
Nederland
bjorn@ticketkantoor.nl
www.ticketkantoor.nl