SuAZe

Uitvaartverzorging in Apeldoorn en omgeving

Ik als uitvaartverzorger

Ik ben Anita Zengerink (1964), geboren en getogen in Apeldoorn. Samen met Paul heb ik vier prachtige dochters. Mensen zijn mijn passie. Na mijn HBO-opleiding Zorgmanagement vervulde ik verschillende leidinggevende functies in de zorg. Zo kwam ik in aanraking met de dood. Ik voelde waar mensen in de laatste fase van hun leven behoefte aan hebben en wat nodig is rond het overlijden. Op dat vlak viel veel te verbeteren. Na de opleidingen uitvaartverzorging (Docendo) en Stervensbegeleiding (Hogeschool voor Geesteswetenschappen in Utrecht), startte ik in 2014 mijn eigen uitvaartonderneming SuAZe.

Mijn passie voor uitvaarten

Je kunt het organiseren en uitvoeren van de uitvaart met een gerust hart aan me overlaten. Ik regel alles tot in de puntjes, vanzelfsprekend in goed overleg, vanaf het allereerste moment tot de laatste handelingen. Ik ben er voor je. Zo dichtbij als je wilt. We doen het samen. Verbinding maken en echt luisteren, soms tussen de regels door, is voor mij heel wezenlijk. Ik denk mee en draag ideeën aan. Traditioneel en/of eigentijds, groots of klein. Altijd uitzonderlijk, altijd liefdevol. Niets is onmogelijk. Je bent er net zo actief bij betrokken als je zelf wilt. Het resultaat is de persoonlijke uitvaart zoals je wenste dat hij zou zijn.

Mijn missie

Het verzorgen van een betaalbaar, waardig en uniek afscheid is mijn levenswerk geworden. Gezien mijn gevulde agenda en de verlegen makende reacties heb ik in 2014 de juiste keuze gemaakt.

SuAZe

Het Kasteel 113
7325 PB Apeldoorn

Nederland
055 – 8439585
anita@suaze.nl
www.primavisie.nl