Rosa Elisabeth lifecoaching

Rosa Elisabeth lifecoaching

Rosa Elisabeth lifecoaching helpt het verhaal te vertellen dat in jouw leven verteld moet worden. Door dit verhaal extra aandacht te geven is mogelijk om weer in balans te komen, geïnspireerd te worden, nieuwe energie te krijgen en helderheid te scheppen in de patronen die je laten vastlopen.

Hoe kan ik je helpen?

Loopt er iets in jouw leven niet helemaal zoals je het graag zou willen? Uit jouw omgeving hoor je misschien ook goedbedoelde adviezen van “Waar maak je je druk over?” t/m “Misschien moet je toch een keer met de dokter gaan praten of die er iets aan kan doen”. En toch ergens in jezelf weet je dat dit jou niet de oplossingen brengt die je zoek. Je bent op zoek naar antwoorden. Antwoorden die niet direct voor het oprapen liggen. Je wilt weer lekker verder, begrijpen wat er zich in jou afspeelt en hoe je dit in jouw leven kunt inrichten op een manier die bij jou past.

Een zelfhulpboek is ook niet jouw oplossing. Je hebt iemand nodig die vragen stelt die anderen je niet stellen. Iemand die verder en breder kan kijken.

Laat dit nu zijn waarvan anderen zeggen dat ik er goed in ben. Snel kunnen inschatten wat iemand nodig heeft en matchen met beschikbare kennis en informatie.

Wat dit precies inhoudt is te lezen op rosaelisabeth.nl/over-rosa-elisabeth

Rosa Elisabeth lifecoaching richt zich op ondernemers en ondernemende personen die persoonlijke vraagstukken en/of hun visie op het leven willen onderzoeken.

Rosa Elisabeth lifecoaching

Regentesselaan 5
7316 AA  Apeldoorn
Nederland
06 – 29174602
mail@rosaelisabeth.nl
www.rosaelisabeth.nl