Jacomien Schrijft

Jacomien Schrijft

Heldere, krachtige, geloofwaardige teksten voor bevlogen Mkb-ondernemers en zorgorganisaties

Kom jij ook te weinig toe aan je communicatie?

De plannen voor je website, blog, nieuwsbrief of brochure liggen er, maar het schrijven schiet niet op. Dat is ook niet zo gek als je dat naast je normale dagtaak moet doen, want naast vakkennis vraagt geconcentreerd schrijven tijd en aandacht. En dat lukt niet in een half uurtje tussendoor.

Waarom professionele tekst leidt tot meer business

Als bevlogen Mkb-ondernemer of zorgorganisatie met oog voor het welzijn van cliënten heb je een doeltreffend verhaal nodig dat in rake woorden vangt wat je voor je doelgroep kunt betekenen. Dat precies laat zien wie je bent, waar je voor gaat en waar je voor staat. Een verhaal dat iedereen begrijpt en dat aanzet tot actie. Dat schrijf ik voor je in aansprekende tekst en op een toon die bij jouw bedrijfscultuur past. Daardoor gaan mensen zich met je verbonden voelen. Dat is belangrijk, want wist je dat mensen in 80 procent van de situaties snel, automatisch, emotioneel en intuïtief beslissen? Gevoel speelt dus een grote rol! Daarom regel ik voor je dat dat gevoel goed zit.

Ik denk met je mee en adviseer wat voor jouw organisatie het meest effect zal hebben. Mijn vak bestaat voor een belangrijk deel uit research, diepgaande gesprekken en communicatieadvies. Onmisbaar voor een effectieve tekst die past bij wat je nodig hebt en daadwerkelijk wordt gelezen. Complex bedrijf? Kom maar op! Ik houd wel van een uitdaging

Je kunt bij mij terecht voor

  • websiteteksten inclusief zoekwoordenonderzoek
  • interviewartikelen
  • bedrijfsmagazine of personeelsblad
  • blogs of columns
  • brochures en flyers
  • nieuwsbrieven 
  • redigeren en tekst laten herschrijven

Over mij

Ik sta bekend om mijn inlevingsvermogen, kritische blik en zorgvuldige aanpak. Belangrijk om te weten, ik houd van een grapje en bekijk het leven bij voorkeur van de zonnige kant. Verder ben ik ook een tikkeltje ongeduldig, ietwat eigenwijs en houd ik beslist niet van half werk. Samen de schouders eronder en iets moois neerzetten, daar word ik gelukkig van!

Jacomien Schrijft