Fresh Catering

Fresh Catering

Over Fresh Food Apeldoorn

Fresh Food Apeldoorn is een echt Apeldoorns familiebedrijf. Ontstaan vanuit de passie voor gezonde en eerlijke voeding voor iedereen. Geen massa productie maar persoonlijk contact en ambachtelijke bereidingen. In de moderne keuken aan de Hoenderparkweg bereiden we dagelijks warme en gekoelde maaltijden, hapjes, lunches, buffetten en nog veel meer smakelijke producten.

Flexibiliteit door lokaal ondernemerschap

Door samen te werken met lokale versleveranciers zijn wij in staat een zeer flexibel op te stellen tegenover onze klanten. U komt ’s ochtends uit het ziekenhuis en wilt vanavond nog mee eten of de vergadering wordt verschoven en er moet een lunch bij? Fresh Food Apeldoorn regelt dat.

Onze kernwaarden

Ambachtelijke bereidingen

In onze modern ingerichte keuken bereiden de koks van Fresh Food Apeldoorn dagelijks alles vers. Gebak, bouillons, soepen, sauzen, salades en meer.

Het gebruik van verse producten

Door intensief samen te werken met onze lokale versleveranciers zijn we in staat om op authentieke wijze de lekkerste gerechten te bereiden, het hele jaar door.

De klant voorop stellen

Persoonlijk contact met onze klanten, of het gaat om maaltijden, een schaal hapjes of grote events. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Fresh Catering

Hoenderparkweg 92A
7335 GW Apeldoorn
Nederland
055 – 3554692
info@freshcatering.nl
www.freshcatering.nl