De komende bijeenkomsten

Bijeenkomst
16 april
Beste deelnemer van het ABC,

Het ABC is relevant en daarom gaan we weer iets doen wat zinvol is. Daar willen we jou ook graag bij hebben! Wanneer? Op 16 april aanstaande horen we op een inspirerende manier wat betekenisvol ondernemen is. Iets wat past in deze tijd.

Kom daarom naar de bijeenkomst:
‘Van bullshit naar betekenis’

Wat spreekt je meer aan? 1. Een chef-kok die lekkere soepen aanbiedt, of een chef-kok die met zijn product en zijn betrokkenheid de strijd aangaat tegen eenzaamheid onder ouderen. De lekkere soep zet hij daarvoor in als middel. 2. Een ondernemer die afval verwerkt, of de ondernemer in deze sector die tegelijkertijd bezig is met het creëren van een afvalvrije samenleving.

De kans is groot dat je voor de chef-kok gaat die eenzaamheid tegengaat en voor de ondernemer die bezig is met een afvalvrije samenleving. Deze bedrijven opereren vanuit een diepere betekenis. Bedrijven die dit doen zijn de laatste jaren het meest inspirerend gebleken.

Hieronder volgende de onderwerpen die deze avond op het programma staan.

1. Van Bullshit naar Betekenis
Wat is dat nu eigenlijk betekenisvol ondernemen? En waarom is het zo belangrijk voor jouw bedrijf. Beter nog: wat kun jij, of wil jij ermee? Daarover neemt Creating Heroes je mee in waarom bullshit niet meer werkt en je vol voor betekenis moet gaan. Tijdens een interactieve workshop ga je aan de slag met het vinden van die diepere betekenis van/voor jouw bedrijf.

2. Terugkoppeling
Daarnaast geven we als bestuur van ABC een terugkoppeling over de betekenis die wij gaven aan de input ontvangen tijdens de koffiedates. Over hoe deze zinvolle feedback zal leiden tot een betekenisvolle samenwerking. We vertellen je er graag meer over.

3. Napraten en netwerken
Uiteraard is er na afloop tijd en gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, elkaar te leren kennen en te inspireren.

Aanmelden
Ben je er ook bij? Als bestuur zien we jouw komst graag tegemoet. En ken je iemand voor wie dit programma ook van betekenis kan zijn? Die verwelkomen wij graag als gast. Naast de interessante informatie ervaren ‘niet-leden’ dan waar ABC voor staat. ‘Spread The Word’ zullen we maar zeggen. Zo werken we samen aan een groter en meer betekenisvol ABC!

Datum: 16 april 2019
Locatie: OVVICE, Roggestraat 111 in Apeldoorn
Inloop: 19.00 uur
Start programma: 19.30 – 21.30 uur

Met de fiets komen is het makkelijkst. Lukt dat niet? Dan kun je je auto parkeren in de parkeergarage van Q-park Museum-Centrum, Roggestraat 133.

Bedrijfsbezoek (i.o.m. VNO-NCW)
Juni
Informatie volgt
Bijeenkomst
18 september
Informatie volgt
Bedrijfsbezoek (i.o.m. VNO-NCW)
Oktober
Informatie volgt
Bijeenkomst
14 november
Informatie volgt
Bedrijfsbezoek (i.o.m. VNO-NCW)
December
Informatie volgt

Bestel je ticket voor het eerstvolgende evenement

Op de hoogte blijven van de komende evenementen?